Speel ENGIE's Fittest op je telefoon en win!

Hoe staat het met jouw energie? Test je conditie, snelheid en reactievermogen met ENGIE’s Fittest en maak kans op een fitbit! Scan de QR-code of ga op je mobiele telefoon naar www.engie-fittest.nl. Ben jij de fittest? Aan de slag!

Scan me!

ENGIE’s Fittest

ENGIE’s Fittest: een mobiele game waarin sport en energie samenkomen. Test jouw energie met het spelen van drie minigames. Ben jij de fittest? Dan maak je kans op te gekke prijzen, zoals een fitibit! Aan de slag!

Scan me!

Speel ENGIE’s Fittest op je mobiele telefoon en win! Scan de QR-code of ga op je mobiele telefoon naar www.engie-fittest.nl

Als bestuurder van een sportvereniging krijgt u dagelijks te maken met diverse uitdagingen. Als kosten toenemen, kunt u zichzelf vragen stellen zoals: hoe ga ik slim om met energieverbruik, wie helpt mij én hoe financier ik slimme oplossingen?

ENGIE geeft antwoorden. Ook aan u! Onder de noemer ‘ENGIE’s SportMatch’ gaan wij de samenwerking met sportverenigingen aan en voorzien wij u van energieadvies op maat. Door de sportsponsoring kunt u uw clubleden verrassen met een sympathieke actie en door het energieadvies op maat, bespaart u. Dat is pas duurzaam!

Daag ons uit

Copyright © ENGIE Nederland
De Fittest is onderdeel van ENGIE’s SportMatch: een initiatief om sportclubs te verduurzamen én te sponsoren. Zijn wij een match?